Kvalitetsbevidst glarmester

Udskiftning af ruder og vinduer hos en serviceorienteret glarmester

​Hos Fårvang Tømrerfirma ApS udfører vi glarmesterarbejde på ødelagte, knuste eller gamle ruder og vinduer. Vi laver udskiftning af vinduer og døre, hvis den har fået et stenslag eller er blevet knust ved et indbrud eller af en flyvende fodbold. Vi skifter også hele vinduet ud, hvis du skal have nye energiruder i stedet for de gamle termoruder.

Som glarmester står vi inde for kvaliteten af vores arbejde og lægger vægt på vores kunders tilfredshed og sikkerhed ved vores arbejde. Her bliver intet lavet halvt, og vi lægger samme entusiasme i alle vores opgaver, store som små. Vi har både private- og erhvervskunder i området omkring Fårvang, Hammel og Silkeborg.

Spar penge med energivinduer

En udskiftning fra termoruder til energivinduer kan, udover udseendet, også have en effekt på dit varmeforbrug. En energirude forbruger kun halvdelen af, hvad en termorude forbruger. Dermed kan du få en lavere varmeregning og samtidig et bedre indeklima for dig og din familie.

Vi kan levere alle former for ruder og vinduer i alle mærker. Vi leverer efter dine mål og i alle former – rund, oval og firkantet og med og uden sprosser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Prisen for en glarmester afhænger af flere forhold, såsom dine ønsker til materialer, kvalitet m.m. Men vi kan sagtens finde frem til en billig løsning til en god pris, hvis du ønsker dette.

Så har du brug for en glarmester til dine vinduer, så kontakt os på telefon 40 31 96 20 og hør mere om vores priser og dine muligheder for nye vinduer. Herefter sender vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Begyndelsen på et godt samarbejde starter her

Kontakt os i dag og lad os starte samarbejdet om at få ført jeres boligdrømme og ønsker ud i livet.

Skriv til os på henrik@faarvangtomrerfirma.dk

eller ring på telefon: ​40 31 96 20

Her ligger vi

Fårvang Tømrerfirma

CVR: 27049826

Thorsøvej 69, Skorup

8882 Fårvang