Paptage og Listetækning​

Fårvang Tømrerfirma ApS er specialister i tage – også når det kommer til paptage og listetækning.

Vi reparerer alle former for paptage. Så hvis resterne af en nytårsraket er gået igennem taget på redskabsskuret, en bold er gået gennem carportens tag eller den overdækkede terrasse lækker i taget, så kan vi ordne det.

Alt efter skadens eller tagets omfang og størrelse laver vi alt fra at udskifte et enkelt papstykke til at fjerne hele taget, lægge nyt krydsfiner og sætte nyt paptag på. Vores medarbejdere sørger for et kvalitetsarbejde og en hurtig og effektiv løsning på dit tag.

Listetækning:

Vi udfører også listetækning på skrå tage. Listetækning er en klassisk og moderne tagdækning, der er kendetegnet ved smukke lige linjer. Det udstråler både kvalitet og godt design og så kan listetækningen også understrege en bygnings arkitektur.

Vi udfører listetækning på både nybyggeri og ved renovering af tage.

Kontakt os på telefon 40 31 96 20, hvis du har spørgsmål eller en opgave, vi skal udføre. Vi er altid glade for en ny udfordring.​

​Thorsøvej 69, Skorup 8882 Fårvang | CVR: 27049826 | Tlf.: 40 31 96 20 | Email: henrik@faarvangtomrerfirma.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.