Udskiftning af vinduer og døre

Nye vinduer og døre reducerer elforbruget

Nye vinduer og nye døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet. Udskiftning af indvendige døre vil også kunne give et rum et helt nyt og moderne look.

Hos Fårvang Tømrerfirma ApS tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for både private- og erhvervskunder i Silkeborg, Hammel, Fårvang og omegn af vores glarmester.

Korrekt placering og montering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres, og ofte vil man vælge vinduer efter mål, så de passer præcis til den konkrete bolig. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmænd med mange år i tømrerbranchen har vi set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og vi har derfor et godt øje for den gode løsning. Dermed kan vi altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning på lige præcis dine ønsker til udskiftning af vinduer og døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer og døre, sender vi dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud med en god pris inden for 14 dage. Vores priser afhænger af flere faktorer såsom valg af materialer, kvalitet m.m.

Har du brug for god rådgivning og en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, så ring eller send os en mail, som vi svarer på hurtigst muligt​.

Begyndelsen på et godt samarbejde starter her

Kontakt os i dag og lad os starte samarbejdet om at få ført jeres boligdrømme og ønsker ud i livet.

Skriv til os på henrik@faarvangtomrerfirma.dk

eller ring på telefon: ​40 31 96 20

Her ligger vi

Fårvang Tømrerfirma

CVR: 27049826

Thorsøvej 69, Skorup

8882 Fårvang