Hovedentreprise​ til nybyggeri, tilbygning eller ombygning

Vi tager hånd om dit byggeprojekt fra start til slut

Hos Fårvang Tømrerfirma ApS kan vi stå for hovedentreprise til enhver form for nybyggeri, tilbygning eller ombygning. Hvis vi står for hovedentreprise, klarer vi det hele under byggeprojektet fra start til slut – lige fra den første planlægning til det færdige byggeri. Vi tilbyder entreprise for kunder fra Silkeborg, Hammel, Fårvang og omegn.

Kun dygtige håndværkere

Sammen med dig planlægger vi, hvad der skal laves og hvordan. Med vores mange års erfaring og faglige ekspertise inden for totalentreprise kan vi også hjælpe dig med at finde ud af, hvilke materialer og hvilken løsning der er mest funktionel og bedst økonomisk passer til dine ønsker og behov.

Vi støtter vores lokalsamfund og samarbejder derfor med andre lokale og dygtige håndværkere, der har speciale inden for de områder af byggeriet, som vi ikke selv mestrer. Det betyder, at du ikke selv skal stå for at hyre en kvalificeret murer, elektriker eller en blikkenslager, som det ofte kræves af et større byggeprojekt. Hvis du vælger Fårvang Tømrerfirma ApS til at stå for din hovedentreprise, skal du kun have én kontaktperson og kun betale én regning og samtidig lade os om besværlige forhindringer eller praktiske henvendelser til kommunen.

Altid høj kvalitet og god service

Vi står selvfølgelig inde for, at alle vores underentreprenører udfører deres arbejde i samme høje kvalitet som os selv og kun efterlader et stykke arbejde, de med stolthed kan kalde deres.

Vi holder et møde sammen med dig og alle vores underentreprenører i begyndelsen af projektet, så vi alle kan finde den rigtige løsning og byde ind med vores erfaring. På den måde kan det hele blive nøje planlagt, så der ikke opstår dyre misforståelser undervejs, og så arbejdet kan blive færdigt til tiden og til den aftalte pris.

Kontakt os for et tilbud på hovedentreprise på dit byggeprojekt

Kontakt os på telefon 40 31 96 20, hvis du står med et byggeprojekt for hånden. Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud.​

Begyndelsen på et godt samarbejde starter her

Kontakt os i dag og lad os starte samarbejdet om at få ført jeres boligdrømme og ønsker ud i livet.

Skriv til os på henrik@faarvangtomrerfirma.dk

eller ring på telefon: ​40 31 96 20

Her ligger vi

Fårvang Tømrerfirma

CVR: 27049826

Thorsøvej 69, Skorup

8882 Fårvang