Glarmesterarbejde​

​Hos Fårvang Tømrerfirma ApS udfører vi glarmesterarbejde på ødelagte, knuste eller gamle ruder og vinduer.

Vi skifter ruden ud, hvis den har fået et stenslag eller er blevet knust ved et indbrud eller af en flyvende fodbold. Vi skifter også hele vinduet ud, hvis du skal have nye energiruder i stedet for de gamle termoruder.

Spar penge med energivinduer

En udskiftning fra termoruder til energivinduer kan udover udseendet også have en effekt på dit varmeforbrug. En energirude forbruger kun halvdelen af, hvad en termorude forbruger. Dermed kan du få en lavere varmeregning og samtidig et bedre indeklima for dig og din familie.

Vi kan levere alle former for ruder og vinduer i alle mærker. Vi leverer efter dine mål og i alle former – rund, oval og firkantet og med og uden sprosser.

Altid højeste kvalitet

Vi står inde for kvaliteten af vores arbejde og lægger vægt på vores kunders tilfredshed og sikkerhed ved vores det. Her bliver intet lavet halvt og vi lægger samme entusiasme i alle vores opgaver, store som små.

Så har du brug for en glarmester til dine vinduer, så kontakt os på telefon 40 31 96 20.

​Thorsøvej 69, Skorup 8882 Fårvang | CVR: 27049826 | Tlf.: 40 31 96 20 | Email: henrik@faarvangtomrerfirma.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.