Hovedentreprise​

Hos Fårvang Tømrerfirma ApS kan vi stå for hovedentreprisen til enhver form for nybyggeri, tilbygning eller en ombygning.

Hvis vi står for hovedentreprisen står vi for det hele under byggeprojektet fra start til slut – lige fra den første planlægning til det færdige byggeri.

Kun dygtige håndværkere

Sammen med dig planlægger vi, hvad der skal laves og hvordan. Med vores mange års erfaring og faglige ekspertise kan vi også hjælpe dig med at finde ud af, hvilke materialer og hvilken løsning der er mest funktionel og bedst økonomisk passer til dine ønsker og behov.

Vi støtter vores lokalsamfund og samarbejder derfor med andre lokale og dygtige håndværkere, der har speciale inden for de områder af byggeriet, som vi ikke selv mestrer. Det betyder, at du ikke selv skal stå for at hyre en kvalificeret murer, elektriker eller en blikkenslager, som det ofte kræves af et større byggeprojekt. På denne måde skal du kun have én kontaktperson og kun betale én regning og samtidig lade os om besværlige forhindringer eller praktiske henvendelser til kommunen

Altid høj kvalitet og god service

Vi står selvfølgelig inde for, at alle vores underentreprenører udfører deres arbejde i samme høje kvalitet som os selv og kun efterlader et stykke arbejde, de med stolthed kan kalde deres.

Vi holder et møde sammen med dig og alle vores underentreprenører i begyndelsen af projekte, så vi alle kan finde den rigtige løsning og byde ind med vores erfaring. På den måde kan det hele blive nøje planlagt, så der ikke opstår dyre misforståelser undervejs, og så arbejdet kan blive færdigt til tiden og til den aftalte pris.

Kontakt os på telefon 40 31 96 20, hvis du står med et byggeprojekt for hånden. Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud.​

​Thorsøvej 69, Skorup 8882 Fårvang | CVR: 27049826 | Tlf.: 40 31 96 20 | Email: henrik@faarvangtomrerfirma.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.